|
Приветствую Вас Гость | RSS | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Нуга „Горіх з курагою” – являє собою збивну цукеркову масу з горіхом (арахіс смажений дроблений) і подрібненою курагою. Поверхність обсипана кокосовою стружкою жовтого або червоного кольору. Має форму круглих, квадратних або прямокутних паличок діаметром 30 – 55 мм. Виготовляється ваговим, завернутим або не завернутим. кількість в 1 кг. залежить від довжини і форми виробу. Нуга „Горіх з кунжутом” – являє собою збивну цукеркову масу з арахісом смаженим, дробленим та кунжутом. Поверхність обсипана кунжутом. має форму круглих, квадратних або прямокутних паличок, діаметром 30 – 55 мм. Виготовляється ваговим, завернутим або не завернутим. Кількість в 1 кг. залежить від форми і довжини виробу. Лукум „Ванільний” – виріб типу м’яких цукерок прямокутної або ромбовидної форми з додаванням ванільної есенції. Лукум „Молочний” – типу м’яких цукерок прямокутної, ромбовидної або трикутної форми з додаванням аромату „масло – молоко”. Випускається ваговим або фасованим. В 1 кг. міститься не менш 15 штук. Лукум „З родзинками” – типу м’яких цукерок прямокутної, квадратної, ромбовидної або трикутної форми з додаванням родзинок, ароматизатора „Ваніль” В 1 кг. міститься не менш 25 штук. Лукум „Фруктовий” – типу м’яких цукерок прямокутної, квадратної, ромбовидної або трикутної форми, з додаванням фруктового ароматизатора. міститься не менш 25 штук. Щербет „Арахісово – Фруктовий з курагою” – являє собою молочно – помадну масу з додаванням арахісу смаженого, дробленого, кураги та яблук. Має форму прямокутного бруска, пласта чи поліна, вагою не більше 3 кг. Виготовляється ваговим або фасованим. Щербет „Молочно - Арахісовий” – являє. собою молочно – помадну масу з додаванням арахісу смаженого та солі. Має форму прямокутного бруска або якусь іншу форму. масою. не більше 2 – 2.5 кг. Щербет „Самаркандський” – виріб має п’ять пластів: три з молочно – помадної маси з додаванням смаженого тертого арахісу, желейний пласт і мармеладний збивний. Має форму прямокутного бруска. Виготовляється ваговим або фасованим. Вагою не більше 5 кг. Щербет „Падишах” – являє собою виріб з трьох шарів: два з молочної помадки з додаванням дробленого арахісу, середній пласт – збивна цукеркова маса з додаванням яблук сушених дроблених. виготовляється ваговим у вигляді прямокутних брусків масою не більше 5 кг. Щербет „Султан” – представляє собою виріб з двох пластів: перший - молочно – помадної з додаванням збитої желейної маси; середній – желейний мармеладний. Має форму прямокутного бруска, пласта чи поліна. Вага не більше 5 кг. Щербет „Емір” – представляє собою виріб з трьох пластів: два - з молочно – помадною маси з додаванням арахісу смаженого, дробленого і какао – порошку; середній - збивний мармеладний з додаванням аромату „Ананас”. Має форму прямокутного бруска, брикету. Вага не більше 5 кг. Щербет „Фараон” – представляє собою виріб з трьох пластів: два – з молочно – помадної маси з додаванням арахісу смаженого, дробленого; середній – желейний мармеладний. Має форму прямокутного бруска. Вага не більше 5 кг. Цукерки „Виноградні” – глазуровані кондитерською глазур’ю, цукерки прямокутні або квадратні. Корпус – желейна маса з додаванням родзинок та аромату „Виноград”. Виготовляються ваговими, загорнутими або фасованими. В 1 кг. міститься не менш 60 штук. Цукерки „ До кави” – глазуровані кондитерською глазур’ю. Корпус – двошаровий: 1 шар – збивний мармеладний, 2 шар – збивний мармеладний з додаванням какао – порошку. В 1 кг. міститься не менш 40 штук. Цукерки „Курага, слива в глазурі” – глазуровані кондитерською глазур’ю, овальної форми. Корпус – уварена в цукровому сиропі курага. Цукерки виготовляються: ваговими, фасовими або завернутими. В 1 кг. міститься не менш 60 штук. Цукерки „Злагода” – глазуровані кондитерською глазур’ю. Мають ромбовидної форми. Корпус – збивна молочна маса. Виготовляються ваговими або фасованими. В 1 кг. міститься не менш 25 штук. Цукерки „Смакота” – глазуровані кондитерською молочною глазур’ю. Мають прямокутну, квадратну або іншу форму. Корпус – збивна цукеркова маса з додаванням смаженого дробленого арахісу, барвника, ароматизаторів. Цукерки виготовляються вагові загорнуті або фасовані. В 1 кг. міститься не менш 20 штук. Цукерки „Молочний рай” – глазуровані молочною глазур’ю. Мають прямокутну, ромбовидну або іншу форму. Корпус – збивна желейна маса, виготовлена на жилювальному картопляному крохмалі з додаванням аромату ”Молоко”. Виготовляється ваговим загорнутим або фасованим. В 1 кг. не менш 16 штук. Цукерки „Баунті плюс” – глазуровані кондитерською глазур’ю. Форма прямокутна або інша. Корпус – збивна мармеладна маса з додаванням кокосової стружки і аромату „Кокос”. Виготовляється ваговим, фасованим або загорнутим. В 1 кг. міститься не менш 40 штук. Цукерки „Cherry” – глазуровані кондитерською глазур’ю. Форма – прямокутна, трикутна або інша. Корпус – збивний мармеладний з додаванням аромату „Вишня”. Виготовляється ваговим, фасованим або загорнутим 1 кг. міститься не менш 20 штук. Тофік «Бум» - глазуровані кондитерською глазур’ю. Цукерки квадратної форми. Корпус – маса типу ірис з карамельним ароматом. Випускається ваговим або фасованим в ящик по 2 кг. Пташине молоко – цукерка складається з цукропаточного сиропу, агару, яєчного білка, згущеного молока. Вкрита кондитерською глазур’ю. Йогурт "МІКС" Глазурована цукерка зі збивним корпусом на основі фруктових йогуртів. Цукерки "Молочні ковбаски" Ковбаска "Східна" Ковбаска "Вершково-молочна" Мармелад „Осінь” – прямокутної, трикутної або іншої форми. Складається з дев’яти пластів: п’яти желейних і чотири збивних мармеладних. Мармелад оброблений глянцем і загорнутий у стрейчплівку. Випускається ваговим або фасовим. Мармелад „Желе виноградне” – прямокутні або інші бруски, загорнуті в стрейчплівку. Поверхня оброблена глянцем. Виготовляється з додаванням родзинок і ароматизатора „Виноград”. Випускається ваговим або фасованим. Мармелад „Весна” прямокутної, трикутної або іншої форми. Складається з дев’яти шарів: п’яти збивних і чотири желейних різнокольоровий. Мармелад обсипаний цукром – піском і загорнутий в стрейчплівку. Випускається ваговим або фасовим. Мармелад „Кавунець і диня” – має форму часточок, обсипаний цукром – піском. Виготовляється набором двох кольорів і ароматів: кавуна і дині. Виготовляється ваговим або фасованим. Мармелад „Веселковий” – прямокутної форми, складається з семі шарів: три - збиті на білках і чотири – желейні різнокольорові. В 1 кг. міститься не менш 20 штук. Мармелад „Тутті – Фрутті” – має вигляд батончика, обсипаного кокосовою стружкою з ароматом екзотичних фруктів. Виготовляється ваговим або фасованим. В 1 кг. міститься не менш 10 штук. Мармелад „Молодіжний” – має прямокутну форму, складається з трьох: два желейних і один збитий на яєчних білках. Виробляється не менш трьох сортів різноманітного кольору та аромату. В 1 кг. міститься не менш 20 штук. Мармелад „Зоряне небо” – форма виробу – на півмісяць і зірки, обсипані кокосовою стружкою. Виріб виготовляється з двох пластів: мармеладного і пастильного. Виготовляється ваговим , фасовим або загорнутим. Мармелад „З любов’ю” – має форму сердечка, складається з двох шарів: пастильного білого або підфарбованого, з ароматом згідно кольору і желейне – мармеладного – червоного кольору. Виріб обкатаний в кокосовій стружці. В 1 кг. міститься не менш 10 штук. Мармелад „Апельсин і лимон” – має форму часточок лимону та апельсину., обсипаних цукром – піском. Виготовляється набором двох кольорів і ароматів лимону та апельсину. Виготовляється ваговим та фасованим. Мармелад „Фігурний Кременчуцький ” – має форму фігурок (білочка, ведмедик, заєць), обсипаних цукром – піском або глазуровані кондитерською глазур’ю. Фігурки різнокольорові. Виготовляється ваговим та фасованим. Кос – Халва „Білосніжка” – являє собою збивну цукеркову масу з додаванням білку яєчного сухого , арахісу смаженого, родзинок, есенції. Має форму прямокутного бруска білого кольору. Масою не більше 0.7 – 1.5 кг. Кос – Халва „Ласуня” – являє собою збивну цукеркову масу з додаванням білку яєчного сухого, арахісу смаженого, дробленого, есенції. Має форму прямокутного бруска білого кольору. Маса не більше 1.5 кг. Дайма – Ойла „Земфіра” – виріб з маси типу праліне з додаванням збитої на білках цукеркової маси. має форму прямокутного бруска. Виготовляється ваговим, фасовим або загорнутим. Вага одного бруска не більше 5 кг. Дайма – Ойла – „Кременчуцька” – являє собою багатошаровий виріб зі збивної цукеркової маси з додаванням горіхів, ароматичних речовин та мармеладних кубиків, прошаровані масою типу праліне. Виріб має форму прямокутних брусків масою не більше 5 кг. Виготовляється ваговим або фасовим. Дайма – Ойла – „Шоколадна” – являє. собою багатошаровий виріб із збивної цукеркової маси з додаванням горіхів та ароматичних речовин, прошаровані масою типу праліне. Виріб має форму прямокутних брусків. Виготовляється ваговим, фасованим. маса бруска не більше 5 кг. Дайма – Ойла – „Ливана” – являє собою багатошаровий виріб зі збивної цукеркової маси з додаванням горіхів та ароматичних речовин, прошаровані масою типу праліне. Виріб має форму прямокутних брусків. Виготовляється ваговим або фасовим. Маса одного бруска не більше 5 кг. Рахат – Лукум „Кольоровий” – виріб типу мармеладу, прямокутної чи квадратної форми. Поверхність обсипана цукровою пудрою. Виробляється кольоровим: червоним, жовтим, зеленим. Випускається ваговим та фасованим. В 1 кг. міститься не менш 30 штук. Рахат – Лукум „В Кунжуті” – виріб типу мармеладу, густо обсипаний кунжутом. Виробляється ваговим, фасованим. В 1 кг. міститься не менш 30 штук. Рахат – Лукум „Рубін в кокосовій стружці” - виріб типу мармеладу, має прямокутнику або квадратну форму червоного кольору. Поверхня обсипана кокосовою стружкою. Виготовляється ваговим або фасованим. В 1 кг. Не менш 30 штук. Рахат – Лукум „Персик” – виріб типу мармеладу прямокутної або квадратної форми. Поверхня обсипана цукровою пудрою. Випускається ваговим або фасованим. В 1 кг. Міститься не менш 30 штук. Рахат – Лукум „Роза” – виріб типу мармеладу прямокутної або ромбовидної форми. Поверхня обсипана цукровою пудрою. Випускається ваговим або фасованим. В 1 кг. міститься не менш 30 штук. Рахат – Лукум „ванільний в кокосовій стружці” - виріб типу мармеладу, має прямокутнику або квадратну форму жовтого кольору. Поверхня обсипана кокосовою стружкою. Виготовляється ваговим або фасованим. В 1 кг. Не менш 30 штук. Рахат – Лукум „з арахісом” - виріб типу мармеладу, має прямокутнику або квадратну форму жовтого кольору з додаванням арахісу. Виготовляється ваговим або фасованим. В 1 кг. Не менш 30 штук. |
Copyright MyCorp © 2024 |
Сайт управляется системой uCoz |