Пятница
19.04.2024
09:19
ГлавнаяРегистрацияВход
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
  • О компании
  • Автохимия
  • Полимеры
  • Антифриз бытовой
  • Продукты питания
  • Грибы
  • Клиентам
  • Фотоальбом
  • Вакансии
  • Гостевая книга
  • Обратная связь
  • Контакты
  • Форма входа
    Календарь
    «  Апрель 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930
    Друзья сайта
    МКФ ТМ "От Всего Сердца"
    ТМ "Лидер"
    ТМ "Злата"
    ТМ "Росмен"
    ТМ "Шеф Кухар
    ТМ "Amber Pasta"
    ТМ "Кремень-кондитер"
    Интернет-магазин "ЧафейКо"
    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Статистика сайта


    Поиск

    Поиск



    Нуга

    Нуга „Горіх з курагою” – являє собою збивну цукеркову масу з горіхом (арахіс смажений дроблений) і подрібненою курагою. Поверхність обсипана кокосовою стружкою жовтого або червоного кольору. Має форму круглих, квадратних або прямокутних паличок діаметром 30 – 55 мм. Виготовляється ваговим, завернутим або не завернутим. кількість в 1 кг. залежить від довжини і форми виробу.

    Нуга

    Нуга „Горіх з кунжутом” – являє собою збивну цукеркову масу з арахісом смаженим, дробленим та кунжутом. Поверхність обсипана кунжутом. має форму круглих, квадратних або прямокутних паличок, діаметром 30 – 55 мм. Виготовляється ваговим, завернутим або не завернутим. Кількість в 1 кг. залежить від форми і довжини виробу.


    Лукум

    Лукум „Ванільний” – виріб типу м’яких цукерок прямокутної або ромбовидної форми з додаванням ванільної есенції.
    Лукум „Молочний” – типу м’яких цукерок прямокутної, ромбовидної або трикутної форми з додаванням аромату „масло – молоко”. Випускається ваговим або фасованим. В 1 кг. міститься не менш 15 штук.

    Лукум

    Лукум „З родзинками” – типу м’яких цукерок прямокутної, квадратної, ромбовидної або трикутної форми з додаванням родзинок, ароматизатора „Ваніль” В 1 кг. міститься не менш 25 штук.

    Лукум

    Лукум „Фруктовий” – типу м’яких цукерок прямокутної, квадратної, ромбовидної або трикутної форми, з додаванням фруктового ароматизатора. міститься не менш 25 штук.


    Щербет

    Щербет „Арахісово – Фруктовий з курагою” – являє собою молочно – помадну масу з додаванням арахісу смаженого, дробленого, кураги та яблук. Має форму прямокутного бруска, пласта чи поліна, вагою не більше 3 кг. Виготовляється ваговим або фасованим.

    Щербет

    Щербет „Молочно - Арахісовий” – являє. собою молочно – помадну масу з додаванням арахісу смаженого та солі. Має форму прямокутного бруска або якусь іншу форму. масою. не більше 2 – 2.5 кг.

    Щербет

    Щербет „Самаркандський” – виріб має п’ять пластів: три з молочно – помадної маси з додаванням смаженого тертого арахісу, желейний пласт і мармеладний збивний. Має форму прямокутного бруска. Виготовляється ваговим або фасованим. Вагою не більше 5 кг.

    Щербет

    Щербет „Падишах” – являє собою виріб з трьох шарів: два з молочної помадки з додаванням дробленого арахісу, середній пласт – збивна цукеркова маса з додаванням яблук сушених дроблених. виготовляється ваговим у вигляді прямокутних брусків масою не більше 5 кг.

    Щербет

    Щербет „Султан” – представляє собою виріб з двох пластів: перший - молочно – помадної з додаванням збитої желейної маси; середній – желейний мармеладний. Має форму прямокутного бруска, пласта чи поліна. Вага не більше 5 кг.

    Щербет

    Щербет „Емір” – представляє собою виріб з трьох пластів: два - з молочно – помадною маси з додаванням арахісу смаженого, дробленого і какао – порошку; середній - збивний мармеладний з додаванням аромату „Ананас”. Має форму прямокутного бруска, брикету. Вага не більше 5 кг.

    Щербет

    Щербет „Фараон” – представляє собою виріб з трьох пластів: два – з молочно – помадної маси з додаванням арахісу смаженого, дробленого; середній – желейний мармеладний. Має форму прямокутного бруска. Вага не більше 5 кг.

    Цукерки

    Цукерки „Виноградні” – глазуровані кондитерською глазур’ю, цукерки прямокутні або квадратні. Корпус – желейна маса з додаванням родзинок та аромату „Виноград”. Виготовляються ваговими, загорнутими або фасованими. В 1 кг. міститься не менш 60 штук.

    Цукерки

    Цукерки „ До кави” – глазуровані кондитерською глазур’ю. Корпус – двошаровий: 1 шар – збивний мармеладний, 2 шар – збивний мармеладний з додаванням какао – порошку. В 1 кг. міститься не менш 40 штук.

    Цукерки

    Цукерки „Курага, слива в глазурі” – глазуровані кондитерською глазур’ю, овальної форми. Корпус – уварена в цукровому сиропі курага. Цукерки виготовляються: ваговими, фасовими або завернутими. В 1 кг. міститься не менш 60 штук.

    Цукерки

    Цукерки „Злагода” – глазуровані кондитерською глазур’ю. Мають ромбовидної форми. Корпус – збивна молочна маса. Виготовляються ваговими або фасованими. В 1 кг. міститься не менш 25 штук.

    Цукерки

    Цукерки „Смакота” – глазуровані кондитерською молочною глазур’ю. Мають прямокутну, квадратну або іншу форму. Корпус – збивна цукеркова маса з додаванням смаженого дробленого арахісу, барвника, ароматизаторів. Цукерки виготовляються вагові загорнуті або фасовані. В 1 кг. міститься не менш 20 штук.

    Цукерки

    Цукерки „Молочний рай” – глазуровані молочною глазур’ю. Мають прямокутну, ромбовидну або іншу форму. Корпус – збивна желейна маса, виготовлена на жилювальному картопляному крохмалі з додаванням аромату ”Молоко”. Виготовляється ваговим загорнутим або фасованим. В 1 кг. не менш 16 штук.

    Цукерки

    Цукерки „Баунті плюс” – глазуровані кондитерською глазур’ю. Форма прямокутна або інша. Корпус – збивна мармеладна маса з додаванням кокосової стружки і аромату „Кокос”. Виготовляється ваговим, фасованим або загорнутим. В 1 кг. міститься не менш 40 штук.

    Цукерки „Cherry” – глазуровані кондитерською глазур’ю. Форма – прямокутна, трикутна або інша. Корпус – збивний мармеладний з додаванням аромату „Вишня”. Виготовляється ваговим, фасованим або загорнутим 1 кг. міститься не менш 20 штук.

    Тофік «Бум» - глазуровані кондитерською глазур’ю. Цукерки квадратної форми. Корпус – маса типу ірис з карамельним ароматом. Випускається ваговим або фасованим в ящик по 2 кг.

    Пташине молоко – цукерка складається з цукропаточного сиропу, агару, яєчного білка, згущеного молока. Вкрита кондитерською глазур’ю.

    Йогурт "МІКС" Глазурована цукерка зі збивним корпусом на основі фруктових йогуртів.
    Ковбаски

    Цукерки "Молочні ковбаски"

    Ковбаски

    Ковбаска "Східна"

    Ковбаски

    Ковбаска "Вершково-молочна"


    Мармелад

    Мармелад „Осінь” – прямокутної, трикутної або іншої форми. Складається з дев’яти пластів: п’яти желейних і чотири збивних мармеладних. Мармелад оброблений глянцем і загорнутий у стрейчплівку. Випускається ваговим або фасовим.

    Мармелад

    Мармелад „Желе виноградне” – прямокутні або інші бруски, загорнуті в стрейчплівку. Поверхня оброблена глянцем. Виготовляється з додаванням родзинок і ароматизатора „Виноград”. Випускається ваговим або фасованим.

    Мармелад

    Мармелад „Весна” прямокутної, трикутної або іншої форми. Складається з дев’яти шарів: п’яти збивних і чотири желейних різнокольоровий. Мармелад обсипаний цукром – піском і загорнутий в стрейчплівку. Випускається ваговим або фасовим.

    Мармелад

    Мармелад „Кавунець і диня” – має форму часточок, обсипаний цукром – піском. Виготовляється набором двох кольорів і ароматів: кавуна і дині. Виготовляється ваговим або фасованим.

    Мармелад

    Мармелад „Веселковий” – прямокутної форми, складається з семі шарів: три - збиті на білках і чотири – желейні різнокольорові. В 1 кг. міститься не менш 20 штук.

    Мармелад

    Мармелад „Тутті – Фрутті” – має вигляд батончика, обсипаного кокосовою стружкою з ароматом екзотичних фруктів. Виготовляється ваговим або фасованим. В 1 кг. міститься не менш 10 штук.

    Мармелад

    Мармелад „Молодіжний” – має прямокутну форму, складається з трьох: два желейних і один збитий на яєчних білках. Виробляється не менш трьох сортів різноманітного кольору та аромату. В 1 кг. міститься не менш 20 штук.

    Мармелад

    Мармелад „Зоряне небо” – форма виробу – на півмісяць і зірки, обсипані кокосовою стружкою. Виріб виготовляється з двох пластів: мармеладного і пастильного. Виготовляється ваговим , фасовим або загорнутим.

    Мармелад

    Мармелад „З любов’ю” – має форму сердечка, складається з двох
    шарів: пастильного білого або підфарбованого, з ароматом згідно кольору і желейне – мармеладного – червоного кольору. Виріб обкатаний в кокосовій стружці. В 1 кг. міститься не менш 10 штук.

    Мармелад

    Мармелад „Апельсин і лимон” – має форму часточок лимону та апельсину., обсипаних цукром – піском. Виготовляється набором двох кольорів і ароматів лимону та апельсину. Виготовляється ваговим та фасованим.

    Мармелад

    Мармелад „Фігурний Кременчуцький ” – має форму фігурок (білочка, ведмедик, заєць), обсипаних цукром – піском або глазуровані кондитерською глазур’ю. Фігурки різнокольорові. Виготовляється ваговим та фасованим.


    Кос – Халва

    Кос – Халва „Білосніжка” – являє собою збивну цукеркову масу з додаванням білку яєчного сухого , арахісу смаженого, родзинок, есенції. Має форму прямокутного бруска білого кольору. Масою не більше 0.7 – 1.5 кг.

    Кос – Халва „Ласуня” – являє собою збивну цукеркову масу з додаванням білку яєчного сухого, арахісу смаженого, дробленого, есенції. Має форму прямокутного бруска білого кольору. Маса не більше 1.5 кг.

    Дайма – Ойла

    Дайма – Ойла „Земфіра” – виріб з маси типу праліне з додаванням збитої на білках цукеркової маси. має форму прямокутного бруска. Виготовляється ваговим, фасовим або загорнутим. Вага одного бруска не більше 5 кг.

    Дайма – Ойла

    Дайма – Ойла – „Кременчуцька” – являє собою багатошаровий виріб зі збивної цукеркової маси з додаванням горіхів, ароматичних речовин та мармеладних кубиків, прошаровані масою типу праліне. Виріб має форму прямокутних брусків масою не більше 5 кг. Виготовляється ваговим або фасовим.

    Дайма – Ойла

    Дайма – Ойла – „Шоколадна” – являє. собою багатошаровий виріб із збивної цукеркової маси з додаванням горіхів та ароматичних речовин, прошаровані масою типу праліне. Виріб має форму прямокутних брусків. Виготовляється ваговим, фасованим. маса бруска не більше 5 кг.

    Дайма – Ойла

    Дайма – Ойла – „Ливана” – являє собою багатошаровий виріб зі збивної цукеркової маси з додаванням горіхів та ароматичних речовин, прошаровані масою типу праліне. Виріб має форму прямокутних брусків. Виготовляється ваговим або фасовим. Маса одного бруска не більше 5 кг.


    Рахат – Лукум

    Рахат – Лукум „Кольоровий” – виріб типу мармеладу, прямокутної чи квадратної форми. Поверхність обсипана цукровою пудрою. Виробляється кольоровим: червоним, жовтим, зеленим. Випускається ваговим та фасованим. В 1 кг. міститься не менш 30 штук.

    Рахат – Лукум

    Рахат – Лукум „В Кунжуті” – виріб типу мармеладу, густо обсипаний кунжутом. Виробляється ваговим, фасованим. В 1 кг. міститься не менш 30 штук.

    Рахат – Лукум

    Рахат – Лукум „Рубін в кокосовій стружці” - виріб типу мармеладу, має прямокутнику або квадратну форму червоного кольору. Поверхня обсипана кокосовою стружкою. Виготовляється ваговим або фасованим. В 1 кг. Не менш 30 штук.

    Рахат – Лукум

    Рахат – Лукум „Персик” – виріб типу мармеладу прямокутної або квадратної форми. Поверхня обсипана цукровою пудрою. Випускається ваговим або фасованим. В 1 кг. Міститься не менш 30 штук.

    Рахат – Лукум „Роза” – виріб типу мармеладу прямокутної або ромбовидної форми. Поверхня обсипана цукровою пудрою. Випускається ваговим або фасованим. В 1 кг. міститься не менш 30 штук.

    Рахат – Лукум „ванільний в кокосовій стружці” - виріб типу мармеладу, має прямокутнику або квадратну форму жовтого кольору. Поверхня обсипана кокосовою стружкою. Виготовляється ваговим або фасованим. В 1 кг. Не менш 30 штук.

    Рахат – Лукум „з арахісом” - виріб типу мармеладу, має прямокутнику або квадратну форму жовтого кольору з додаванням арахісу. Виготовляється ваговим або фасованим. В 1 кг. Не менш 30 штук.







    Copyright MyCorp © 2024
    Сайт управляется системой uCoz
    Сайт управляется системой uCoz